Asociația „Copiii de Cristal” vă invită la spectacol!

Asociația „Copiii de Cristal” vă invită la spectacol!

Pentru a marca și în acest an Ziua Internațională de Conștientizare asupra Autismului (2 aprilie), Asociaţia „Copiii de Cristal” organizează un spectacol de muzică clasică la Sala Patria, pe 31 martie a.c., începând cu ora 18, împreună cu Liceul de Muzică Tudor Ciortea Brașov și Primăria Municipiului Brașov.

Printre numeroșii muzicieni care vor susține acest spectacol în beneficiul Asociaţiei „Copiii de Cristal” se numără domnul Ludovic Armin Cora, muzician de orchestră, solist și component al diferitelor ansambluri camerale, în prezent oboist asociat al Orchestrei Naționale Lorraine – Metz, Franța. Acesta, împreună cu muzicieni talentați din Brașov, vă propun o seară specială în acorduri simfonice, pentru a sărbători cum se cuvine un deceniu de activitate a Asociaţiei „Copiii de Cristal”, ONG care luptă pentru drepturile persoanelor diagnosticate cu TSA (Tulburări din Spectrul Autismului).

În aceeași seară, în foaierul Sălii Patria, se va desfășura o expoziție cu vânzare a tablourilor realizate de tânărul Radu Plopeanu, precum și a obiectelor lucrate manual în cadrul orelor de terapie ocupațională de beneficiarii Asociaţiei „Copiii de Cristal”. În timp ce vor admira și chiar cumpăra exponatele, invitații vor putea servi produse asigurate de sponsori (Selgros, Maripusc, Luado Chocolat).

Toate fondurile care se vor strânge în urma acestui eveniment vor fi folosite de Asociaţia „Copiii de Cristal” pentru continuarea terapiilor copiilor și adulților cu TSA și alte nevoi speciale.

Timpul a zburat cu o viteză amețitoare; nu știu când au trecut 10 ani de la înființarea Asociației Copiii de Cristal. A fost foarte greu, este în continuare foarte greu, dar determinarea de a merge mai departe vine din un zâmbet care înflorește firesc pe obrajii unui copil cu autism sever, din fiecare lacrimă a unui părinte care trece prin ce am trecut eu acum mulți ani, din bucuria și veselia tinerilor de la Centrul de Zi.

Câteodată, mă gândesc, fără falsă modestie sau ipocrizie, ce s-ar fi întâmplat dacă acum 17 ani nu aș fi decis să mă dedic acestei cauze pentru copiii mei. Sunt 17 ani trecuți de la diagnosticarea băieților mei și, văzând rezultatele, mă bucur, așa cum mă bucur pentru toți copiii al căror destin a fost influențat de întâlnirea cu Asociația Copiii de Cristal. Toate aceste destine schimbate vă datorează mulțumiri și dumneavoastră, celor care ați fost și sunteți alături de noi, cu donații sau cu voluntariat.

Fără voi, totul ar fi rămas vis. Astăzi, Copiii de Cristal vă cheamă din nou alături de ei, să depănăm amintiri, dar și să petrecem timp împreună. Copiii și tinerii au   nevoie ca terapia lor să continue, iar fondurile pe care sperăm să le colectăm cu prilejul evenimentului vor fi folosite în acest scop. Vă mulțumim, dragi prieteni!”, a declarat Gabriela Plopeanu, președintele Asociaţiei „Copiii de Cristal”.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Asociaţiei „Copiii de Cristal” (Str. Aurel Vlaicu, nr. 26 bis, etaj I, Brașov), iar pentru rezervări, adresați un email la contact@copiiidecristal.ro sau sunați la 0268.708.150. Preţul unui bilet este de 50 lei. Mai multe detalii despre evenimentul „Copiii de Cristal și Prietenii” găsiţi pe site-ul nostru, www.copiiidecristal.ro.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!