Arunca o provocare pentru Cabral si Petreanu !

Arunca o provocare pentru Cabral si Petreanu !

Cabral

Cabral Ibacka şi Vlad Petreanu au intrat in jocul “casa3play.ro”, pentru a demonstra că tehnologiile nu au limite şi îţi oferă astăzi răspunsuri la toate întrebările şi provocările din viaţa de zi cu zi. Au la dispoziţie 6 ore, de-a lungul a trei zile diferite, pentru a te convinge!

Azi este ultima zi cand creativitatea voastra transpusa  in idei provocatoare pot fi gustate de catre Cabral Ibacka si Vlad Petreanu.

Ce trebuie sa faceti este simplu intrati pe www.casa3play.ro  unde aveti la dispozitie atat chat-ul unde puteti vorbi direct cu Cabral si Petreanu, dar in acelasi timp puteti sa ii si vedeti in carne si oase.

Si daca tot veni vorba despre provocari as vrea ca cei doi, sa lucreze la un concept pentru o campanie de strangere de fonduri pentru Isabel.  Acest concept sa fie sub forma unei prezentari fie ea si una scurta insa foarte bine gandita si care te convinga fara sa clipesti ca trebuie sa pui umarul si sa ajuti si tu  la acest caz.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!