Aplicația Summer Well te introduce în atmosfera de festival

Aplicația Summer Well te introduce în atmosfera de festival

Summer Well 2016

Orange te invită să experimentezi atmosfera Summer Well chiar de astăzi și să descarci aplicația dedicată pentru a avea ghidul tău complet pentru festival.

Aici pasionații de muzică pot cumpăra bilete cu discount, au acces exclusiv la programul I’m with the BAND și găsesc toate informațiile utile despre eveniment cum ar fi line-up-ul și programul pe ore al trupelor. Participanții la programul I’m with the BAND® pot câștiga un premiu care îi aduce mai aproape de trupele preferate, întrucât câștigătorul se va caza la același hotel cu formațiile și va fi în backstage alături de acestea la festival. Înainte de festival, tot în aplicație, se va încărca harta festivalului și lista detaliată a tuturor activităților.

Aplicația Summer Well se poate descărca gratuit din Google Play, App Store și în curând din Windows Store. În prezent este disponibilă pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS.

Detalii despre festival se găsesc pe pagina oficială, http://www.summerwell.ro/editia.2016  și pe www.facebook.com/summerwellfestivalofficial.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!