Am regasit Piata lui Matache la Brasov

Am regasit Piata lui Matache la Brasov

Matache la Brasov

Pentru cei care au ratat ocazia, vineri 21 februarie a avut loc la Centrul Cultural Reduta un spectacol caritabil care a unit laolalta spectatorii, persoanele cu dizabilitati din cadrul Fundatiei Rafael, pe hoinarul folk Marius Matache, dar si persoanele private de libertate din cadrul Penitenciarului din Codlea.

Rand pe rand au urcat pe scena Centrului Cultural Reduta si au cules aplauzele publicului prezent. In holul de la intrare am putut admira maestria persoanelor cu dizabilitati aplicata in frumoase martisoare, lumanari dar si alte lucruri extraordinare. Nici persoanele private de libertate nu au ramas mai prejos, prezentand o colectie impresionanta de obiecte precum picturi si diverse obiecte de decoratiuni interioare . Intre aceste lucruri minunate Marius Matache, “the master of folk”, cum imi place mie sa ii spun, a impartit zambete, autografe si o atitudine pozitiva extraordinara.

Spectacolul a cuprins cateva reprize de muzica de folk cu Marius Matache care si-a indeplinit dorinta de a lansa albumul “Hoinar prin Piata lui Matache” la Brasov . Persoanele cu dizabilitati de la Fundatia Rafael au pregatit o piesa de teatru si ne-au aratat ce inseamna cu adevarat sa ne bucuram de fiecare moment al vietii. Persoanele private de libertate de la Penitenciarul din Codlea au cantat si ei cateva piese de folk foarte cunoscute de public, la una dintre piese fiind chiar acompaniati de Marius Matache!

Gazda acestei seri a fost Irina Palade de la TVs Brasov. Pe scena l-am regasit si pe poetul Romeo Nicolae Stefanescu care si-a prezentat ultima carte ce contine poezii de dragoste si se intituleaza Sperantele iubirii .

A fost o seara frumoasa plina de momente artistice presarate cu muzica folk de calitate, fondurile stranse la acest spectacol caritabil vor merge catre beneficiarii Fundatiei Rafael din Codlea.

Mai jos gasiti cateva fotografii de la eveniment, intreaga galerie foto o gasiti aici !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!