Am intrat in Clanul Taiteilor familisti, capisci ?

Am intrat in Clanul Taiteilor familisti, capisci ?

Clanul Taiteilor

Deci de azi sunt mafiot (Eu = Incifricatorul ), am intrat in Clanul Taiteilor Familisti drept pentru care am jurat credinta pana la ultimul taitel familist lui sos boss & consigliere , deci va sfatuiesc sa nu va puneti cu mine in bucatarie, gatesc rar dar bini di tat !

Toti prietenii mei sa strige odata cu mine Sa curga sos ! , este strigatul nostru de lupta,  iar ca sa fiti alaturi de mine 100%  mai trebuie sa urmati cativa pasi .

Suntem un clan serios si avem reguli care trebuie respectate, detaliile, atentia dar si timpul limitat vor face diferenta in razboiul clanurilor, nu are rost sa va explic acum ca in timp ce vom savura cu totii  Pastele Hutton vom trage pe loc concluzia ca cel mai bun clan este  Clanul Taiteilor Familisti !

Deci atentie la mine ce trebuie sa faceti ca sa strigati Sa Curga Sos !

  • Lasati pistoalele la intrare si accesati pagina facebook.com/PasteHutton, apoi cu un click taitel  predati un like pentru a putea accesa aplicatia – concurs  Razboiul Clanurilor
  • Vezi optiunea  Aderă la un Clan si apoi evident alegi cel mai bun ClanTaitei Familisti  , capisci ?
  • Urmeaza practica, este o onoare pentru noi sa te avem in clanul nostru asa ca trebuie sa arati cum iti poti pregati propriile paste ale clanului asa ca faci o fotografie pe moment, dar una destul de reprezentativa cam cat 1000 de cuvinte, ai grija sa fie destul de vizibila, clara. Clar gatesti cu unul din tipurile de paste participante la Razboiului Clanurilor , fusili, lasagne, taitei, penne, iar fotografia trebuie sa fie insotita de o descriere in care explici tipul de paste folosit la gatirea retetei, nu uita sa te inscrii toate datele cerute de regulament pentru identificare, deci capisci ??

Ia sa vad cine striga primul , sa curga sos!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
  1. Cristian China-Birta at 13:50

    Clanul te va onora asa cum ai onorat si tu Clanul. Sa curga sos!