Allview extinde portofoliul de produse smart home

Allview extinde portofoliul de produse smart home

Noile produse din gama smart home contribuie la realizarea unor economii importante de energie si la cresterea confortului locuintei.

Brasovenii de la Visual Fan, compania care detine brandul Allview, lanseaza becurile inteligente si comutatorul de scene wireless, care transforma sistemul Allview Smart Home intr-unul dintre cele mai cuprinzatoare de pe piata. Compania a intrat la finalul anului trecut pe segmentul de solutii pentru smart home si va continua sa extinda portofoliul dedicat caselor inteligente.

Compania a pregatit doua tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb si Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „daca/atunci”, ce permit schimbarea automata a iluminatului din locuinta. Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam si controlate prin aplicatia Android dedicata.

Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibila o varietate impresionanta de 1,6 milioane de nuante de culori, iar becul Smart Bulb poate fi setat atat pe lumina calda, cat si rece, fiind disponibile mai multe tonuri in functie de preferinte. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, avand o putere de 7W si durata de viata de 15.000 de ore.

Pentru a spori confortul locuintei, Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care inlocuieste orice intrerupator din locuinta, prin realizarea a sase scene presetate. Cu un design minimalist si dimensiuni reduse, comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe alta suprafata plana, nefiind nevoie sa fie conectat la priza, pentru ca functioneaza pe baterii.

Comutatorului ii poate fi atribuita, de asemenea, functiunea MASTER ON (seteaza tabieturile de dimineata: trage draperiile, porneste televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (opreste toate aparatele si luminile).

“Portofoliul de produse Allview Smart Home este in prezent unul dintre cele mai complete de pe piata si vom continua sa-l extindem pentru ca segmentul smart home are un mare potential de crestere. Asa cum in anii 2000 telefoanele inteligente erau unele dintre cele mai importante realizari tehnologice, ce au devenit o norma astazi, un nou pas este realizat de sistemele smart home”, a explicat Costin Miron, Product Manager, Allview Smart Home.

“Sistemele smart home indeplinesc atat nevoia de siguranta, cat si cea de confort, iar becurile inteligente si comutatorul au rolul de a realiza un ambient cat mai placut atunci cand ajungem acasa”, a adaugat el.

Componentele sistemului Allview Smart Home sunt disponibile pentru achizitionare atat prin intermediul retailerilor Altex, MediaGalaxy si eMAG, cat si pe website-ul www.allview.ro . Becurile inteligente si comutatorul de scene sunt disponibile pe website-ul www.allview.ro la urmatoarele preturi  – Smart Bulb (129 lei), Rainbow Smart Bulb (199 de lei), Comutator de scene wireless (249 de lei).

Ce cuprinde sistemul Allview Smart Home:

  • Smart Cam – singura camera inteligenta care joaca si rolul unei unitati centrale ce conecteaza in acelasi timp toti senzorii casei inteligente cu ajutorul tehnologiei ZigBee.
  • Smart Mirror – singurul sistem smart home care include o oglinda inteligenta, ce recunoaste atingerile in 10 puncte de presiune, se conecteaza la mediul online prin WiFi si comunica prin Bluetooth cu alte gadget-uri.
  • Senzor multifunctional – detecteaza miscarea, temperatura, umiditatea si luminozitatea
  • Smoke Safe – pachet cu senzor de fum
  • Gas Safe – pachet cu senzor de gaz
  • Priza inteligenta – ofera informatii despre consumul electric in timp real si pot fi pornite sau oprite de la distanta
  • Transmitator IR – inlocuieste toate telecomenzile din locuinta
  • Senzor de inundatie – notifica imediat cand detecteaza scurgeri de apa in locul in care este pozitionat
  • Becuri inteligente
  • Comutator de scene wireless

Mai multe informatii despre Allview Smart Home pe www.allviewsmarthome.ro

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!