Alexandra Ușurelu revine la Brașov! [concurs]

Alexandra Ușurelu revine la Brașov! [concurs]

  • Avem doi câștigători Andreea Craciun și Ciprian Ghioci, felicitări și informații suplimentare pe mail.

Alexandra Ușurelu revine la Brasov pe 27 aprilie, cu mult așteptatul concert ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

Alexandra Ușurelu va prezenta la Centru Cultural Reduta o producție spectaculoasă de concert, distribuția fiind alcătuită din band-ul său, flaut si un grup de coarde. Materialul muzical prezentat va conține melodii noi, cu sonorități mult diversificate, dar și cântece din vechiul catalog.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru că știu cât de iubită este Alexandra la Brașov am pentru voi 2 bilete VIP la concertul de la Brașov, trebuie doar să lăsați un comentariu la acest articol și să imi spuneți piesa voastră preferată interpretată de Alexandra Ușurelu, facem o tragere la sorți rapid mâine, poimâine!  Succes!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 10 comments for this article
  1. Radu Alexandru at 17:53

    Melodia mea preferată este “Pădurea de gânduri.”

  2. Ghioci Cprian at 20:05

    Alexandra Usurelu si Mircea Vintila – Ceva se întâmplă cu noi

  3. Ovidiu Florea at 10:49

    Alexandra Usurelu si Mircea Vintila – Ceva se întâmplă cu noi