Alergăm împreună la Maratonul Internațional Brașov!

Alergăm împreună la Maratonul Internațional Brașov!

 

Am alergat înca de la prima ediție la Maratonul Internațional Brașov, în 2015 alergam primul meu semimaraton (21km) în cadrul unui concurs de alergare, în 2016 alergam la proba de 10km după un semimaraton montan în Munții Apuseni cu o zi inainte iar în 2017 când deja primisem provocările pe partea de sănătate alergam tot la proba de 10km, de data asta alături de amicul meu Cătălin pe care îl susțineam la prima lui cursa de 10km la o competiție de alergare, Cătălin avea pe atunci peste 100kg, deci a fost foarte motivat.

Anul acesta tocmai am devenit imaginea acestei competiții și trebuie să știți că ne vom vedea la proba de 5km care este una din cursele populare care sunt gratuite pentru brașoveni ca și cursa celor mici!

La cursa copiilor pot participa copii intre 6 și 14 ani care vor alerga pe distanțe între 500m și 1km în funcție de categoria de vârstă în care se încadrează. Nu există taxa de participare pentru cursa copiilorÎnscrierile online se fac până la data de 15 mai 2018 în limita locurilor disponibile online sau la fața locului în ziua competiției.

Maratonul Internațional Brașov înseamnă două zile de spectacol, pe 19 și 20 mai, în care te vei bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment la standardele AIMS, cel mai important for internațional din domeniu.

Probele din acest an sunt :

  • Maraton – 42,195 km
  • Semimaraton – 21,097 km
  • Cursa – 10,7 km
  • Cursa – 5,7 km, necompetitiva si necronometrata, in scop caritabil 100%
  • Team run 4*10.7 km
  • Cursa copiilor – 500 m & 1 km
  • Cros universitar 2,5 km
  • Cros de 2,5 KM

Sportivii profesionisti (categoria Elite) vor avea inscriere gratuita la Brașov International Marathon 2018 powered by Telekom Sport și se pot înscrie separat aici.

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov sunt alături de mine și vor direcționa jumătate din taxele de înscriere în competiție la cursele de maraton și semimaraton către cauza mea. În plus, prin intermediul platformei Galantom se poate dona direct pentru aceeași cauză, organizatorii dublând suma strânsa în limita a 3000 lei.

Pentru donații directe pe platforma Galantom intră aici–>https://bit.ly/2HT1RkR.

Mai multe detalii despre trasee, program și regulament puteti regăsi pe site-ul oficial. Eu sper doar să mă simt bine și să ne vedem cu drag pe 20 mai în Piața Sfatului. Spor la antrenamente!

credit foto: Radu Cristi

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!