Recomandă-mi un film din programul Cinema One și te trimit la film (concurs)

Recomandă-mi un film din programul Cinema One și te trimit la film (concurs)

Înainte de a prezenta programul de filmelor de la Cinema One Brașov- pentru perioada 16 – 22 februarie, am o provocare arucați un ochi pe program și recomandați-mi un film la care să merg și eu vă dau o invitație la film valabilă pentru două persoane la Cinema One Brașov.

Dacă nu se vede prea bine titlurile în imaginea de mai jos, puteți regăsi aici programul, lăsați la acest articol un comentariu cu recomandarea voastră și intrați automat în tragerea la sorți!

Aștept un răspuns până duminică 18 februarie ora 15.00, imediat după această oră anunț cine merge la film ;) succes!

Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!


Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 5 comments for this article
  1. Suzana at 20:40

    Pasager in trenul terorii, aventura si psihologic e fainut

  2. Roxana S at 06:35

    Pentru toti banii din lume: o poveste captivanta in care lupta se da intre iubire si bani!