Alchimia toamnei – magia unui anotimp pierdut

Alchimia toamnei – magia unui anotimp pierdut

Alchimia toamnei

Frumos suna combinatia asta “Alchimia toamnei”, daca iarna incearca sa castige teren e timpul sa ii aratam ca in suflete domneste inca toamna, cum altfel decat prin poezie si muzica de suflet.

Alchimia toamnei” este defapt “planul” nostru sa aducem inapoi toamna, ne vor ajuta Marius Matache si Sorin Poclitaru, bineinteles cum stiu ei mai bine, totul se va pune sub luminile reflectoarelor pe 28 octombrie la Bucuresti .

Sa ii cunoastem mai bine pe ucenicii toamnei :

Marius Matache – traieste in lumea folk-ului inca din 2004, anul acesta si-a lansat primul album intitulat Hoinar prin Piata Matache, care a fost si promovat intr-un turneu in 17 orase din tara. Sigur l-ati auzit cantand pe scena unor festivale de folk din orase precum Alba Iulia, Suceava, Mediaș. Cunoscut ca si blogger prin site-ul www.mariusmatache.ro, fondator al portalului ForeverFolk.com si jazzculture.ro si initiator al proiectului Acoustic Bloggers .

Sorin Poclitaru – a publicat nu mai putin de 12 carti incepand din 2010, fapt care la consacrat ca si un mare textier al genului folk, Marius Matache este un exemplu in acest sens,  folosind multe din textele lui Sorin in piesele lui . Exista si alti artisti care au construit piesele lor pe textele lui Sorin Poclitaru si putem aminti aici, Vasile Mardare, Adi Bezna

Deci in 28 octombrie de la ora 19.30 la Teatrul Excelsior din București vom avea peste o ora de spectacol in care Marius Matache ne va introduce in atmosfera de toamna tarzie cu prezentarea viitorului album, iar Sorin Poclitaru va lansa cea mai recenta carte intitulata Amalgam .

Si cum toamna este prin apropriere, s-ar putea sa aveti parte si de cateva surprize prin prezenta unor invitati surpriza. Pregatiti de spectacol ? la sfarsit culegem si autografele !

Unde gasiti bilete ?

La casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 sau accesând Bilete.ro !

Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!