Aaaai de capu’ meu ce cadou!

Aaaai de capu’ meu ce cadou!

cadou

Despre cadouri v-am povestit din toate pozitiile, nu prea am avut parte de multe cadouri, poate pentru ca imi place sa daruiesc mai mult decat sa primesc. Si nu va ascundeti dupa deget, trebuie sa recunoasteti ca uneori alegerea unui cadou v-a pus in dificultate. Am spus de cateva ori si o mai spun odata, lasati naibi gandurile alea de pe vremuri, cand toata lumea primea bibelouri si ceasuri cu cuc pentru un apartament cat mai kitsch, dragii mei un cadou inseamna de multe ori o atentie personalizata pentru cel caruia ii este destinat cadoul.

Cand te uiti la acel cadou el trebuie sa vorbeasca despre persoana pentru care l-ati cumparat, macar intr-un fel, un gand, un vis, o caracterizare spusa printr-un cuvant, ori daca ii cumparati un set de cesti de cafea unui prieten vi se pare ca ar fi un cadou pe care il va folosi zilnic oriunde ar merge? sau care ii va ramane in memorie ca fiind cel mai frumos cadou pe care la primit de ziua lui?

Pai NU, va spun eu sigur ca nu se va intampla acest lucru, ce-ar fi sa-i cumperi tu frumusel un iPhone 6 sa vezi cum te tine minte, in fiecare zi cand suna de pe telefonul lui nou nout se va gandi ca daca nu primea asa cadou nu putea sa se dea mare la toata lumea ca are telefon de ultima generatie.

Daca ar fi sa va povestesc despre ultimul cadou primit de ziua mea, ar fi greu de etalat in cuvinte, insa o sa incerc. In septembrie, cand incepe toamna, nu prea am fost prin preajma casei pentru ca am avut o invitatie la un targ in afar tarii, insa m-am intors cu o zi inainte de ziua mea, sincer nu am avut asteptari mari, prieteni nu am prea multi cu care sa ajung pana la nivelul de a ne face cadouri, iar de sunat stiti cum e trendul mai nou, lasa ca ii scrijelesc un LMA pe facebook si gata m-am scos.

Deci concluzia e ca, in afara de mama care m-a sunat sa imi ureze alea, alea si sa-mi spuna ca am 2-3 borcane de muraturi de ridicat de la ea, cadou de ziua mea, altceva nimic, cam atat a fost, material vorbind, insa bucuria mea a fost de alt fel, in drumul meu spre casa mi-am permis sa iau cate un cadou din mica mea excursie, deci de ziua mea am facut cate un cadou celor 3 persoane dragi mie, care imi sunt alaturi zi de zi, cred ca asta a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, sa ii vad zambind in preajma mea chiar de ziua mea, sa primesc bucuria lor drept cadou de ziua mea.

Din septembrie sa mergem un pic in decembrie, imediat vine Craciunul, mnoo adica sper ca mai vine, apoi sarbatorile de iarna, clar ca astept sa se roteasca roata :) … da bravo ma, normal ca glumesc, insa daca tot am vorbit de cadouri si sarbatori, idei si solutii sunt fara numar, fie ca aveti nevoie de cadouri de craciun, cosuri de craciun sau in cazul firmelor, acele cosuri cadou corporate, un lucru e sigur si in acest an o sa va scriu ce mi-a adus mosu’ insa cu o conditie, sa fiti cuminti :) .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!