AG Adriano Goldschmied, jeansii care fac furori la Hollywood. Afla cine-i poarta !

AG Adriano Goldschmied, jeansii care fac furori la Hollywood. Afla cine-i poarta !

AG Adriano Goldschmied

   AG Adriano Goldschmied, jeansii care fac furori la Hollywood. Afla cine-i poarta!

     Sunt vremuri grele pentru manufacturile specializate in producerea denim-ului. Retailerii isi micsoareaza numarul de brand-uri de jeansi, pe care ii achizitioneaza pentru magazine, intrucat cumparatorii nu mai sunt dispusi sa cheltuiasca bani. Criza pare insa ca i-ar fi ocolit pe cei de la AG Adriano Goldschmied, ai caror jeansi sunt purtati obsesiv de celebritatile de la Hollywood si implicit de restul americanilor.

     Fondat in anul 2000 printr-un parteneriat intre “gurul denim-ului”, Adriano Goldschmied (cel care a creat Diesel si Replay)  si compania Koos Manufacturing (care producea jeansi pentru Abercrombie&Fitch, Gap, Banana Republic, J.Crew sau Lucky Brand), jeansii AG Adriano Goldschmied au devenit intr-un timp foarte scurt sinonimi cu calitatea ireprosabila si design-ul exceptional in domeniul denim-ului.

    “Criza brand-ului” a avut loc in toamna anului 2004, cand designer-ul si proprietarul companiei au decis sa isi separe drumurile. Adriano Goldschmied a parasit compania omonima pentru a infiinta una noua, in timp ce proprietarul, coreeanul Yul Ku si restul echipei au continuat sa dezvolte brand-ul AG Adriano Golschmied. A fost o perioada grea, intrucat compania a colaborat cu diversi directori creativi, fara prea mult success, pana cand in 2008-2009, fiul proprietarului, Samuel a avut ideea sa produca modelul “boyfriend”, adresat femeilor. “Nu am fost primii care am creeat acest concept, dar noi am avut o abordare diferita. Jeansii nostrii erau mai sexy, stateau mai bine pe solduri, fara sa isi piarda acel aspect relaxat. Drept urmare, acest model a urcat intr-un timp record pe prima pozitie in topul vanzarilor”, spune Samuel Ku.

   Spre deosebire de alte brand-uri premium, jeansii AG Adriano Golschmied sunt un produs 100% american. “Aici realizam design-ul, ii croim, ii coasem, ii prespalam! Tinta suprema a oricarui brand de denim este sa creeze jeansi cu un veritabil iz vintage, mentinand in acelas timp silueta moderna si tehnicile de prespalare autentice Prin tehnica revolutionara de prespalare, folosita pentru linia vintage, brand-ul AG Adriano Goldschmied reuseste sa redea amprenta timpului pe fiecare pereche de jeans in parte”, mai spune Ku. “Nimic nu reflecta mai bine spiritul Americii, decat o pereche de jeansi”, adauga el.

    Nici nu este de mirare ca toate vedetele de la Hollywood, precum Ben AffleckJennifer Love HewittZoe SaldanaMarcia CrossMegan Fox,Hayden Pennetierre , Kate Backinsale si multi altii,  prefera acesti jeansi, disponibili in Romania in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!