Adina Buzatu s-a descurcat de minune la prima cursa auto din viata ei

Adina Buzatu s-a descurcat de minune la prima cursa auto din viata ei

Adina Buzatu

Adina Buzatu s-a descurcat de minune la prima cursa auto din viata ei

“Nu mi-a fost frica nicio clipa”

Stilistul Adina Buzatu a participat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Campionatul National de Viteza in Coasta 2013, etapa I de la Brasov, la traseul de recunoastere. Ea a fost copilotul lui Eduard Tontsch, unul dintre pionierii categoriei Masini Istorice din cadrul campionatului si liderul echipei Tontsch Automotive. Cu toate ca aceasta a fost prima cursa auto la care a concurat vreodata si  mai toata lumea a speriat-o inainte spunandu-i ca va avea de indurat emotii teribile, Adina nu s-a pierdut cu firea.

Foarte mult au ajutat-o in acest sens si sfaturile primate de la fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, aflat si el la evenimentul auto de la Brasov.

“Domnul Tariceanu mi-a spus ca e foarte important sa-mi controlez emotiile, sa nu ma las coplesita de ele, pentru ca atunci ii voi distrage atentia pilotului de la cursa. Am avut noroc, pentru ca nu am avut emotii prea mari. Dimpotriva,  fiecare clipa petrecuta pe traseu mi s-a parut superba. Nu mi-am inchipuit ca o masina mai veche decat mine poate merge atat de repede si se poate aseza asa de bine pe drum. Evident ca la toate astea a contribuit pilotul Eduard Tontsch, care are o vasta experienta”, a povestit Adina Buzatu, care a mers cu un automobil BMW din 1974. Adina a fost incurajata de pe margine de fiica ei, Sara.

Echipa Tontsch Automotive alaturi de care a participat si Adina a castigat un trofeu si trei medalii la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2013.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!