Adina Buzatu l-a imbracat pe nevazute pe Nicolas Cage

Adina Buzatu l-a imbracat pe nevazute pe Nicolas Cage

Adina Buzatu

Pentru filmul “The Dying of the Light”, stilistul i-a pregatit actorului american tinute, fara sa-l fi vazut fata in fata, dar care i s-au potrivit perfect.

Nicolas Cage se afla din nou zilele acestea in Romania, pentru filmarile productiei “The Dying of the Light”, la Castel Film. Tinutele pe care le poarta pe intreaga durata a peliculei au fost concepute de Adina Buzatu. Stilistul a fost contactat de Oana Paunescu, al carei fiu este client fidel al magazinelor Adinei.

“Evident am fost foarte flatata de increderea care mi s-a aratat, dar mai cu seama sunt incantata de faptul ca aceasta propunere a venit, ca si altele, la recomandarea unor clienti vechi, care ne aprecieaza hainele. Trebuie sa mentionez ca si Melissa Leo a venit la recomandarea lui Lucian Mandruta, iar stilistul italian Carlo Poggioli a fost de asemenea ghidat catre noi de un alt client de-al meu pentru a alege cateva tinute pentru Matt Damon la filmarea peliculei “The Zero Theorem. Poggioli ne-a marturisit atunci ca este surprins de faptul ca a putut gasi toate hainele intr-un singur magazin, lucru care ii reuseste cu greu chiar si in strainatate”, a spus Adina Buzatu.

Stilistul a avut o misiune dificila, intrucat nu l-a vazut pe Nicolas Cage fata in fata inainte de a a-i pregati tinutele. Cu toate acestea, bazandu-se pe masurile si explicatiile Oanei Paunescu, Adina a conceput outfit-uri care i s-au potrivit perfect.

“Nu l-am vazut inainte, dar toate informatiile primite de la Oana Paunescu, care este un profesionist desavarsit, m-au ajutat sa imi construiesc niste repere. Sigur ca m-a ajutat si aspectul lui fizic (e un barbat inalt, bine facut, lat in umeri), ceea ce m-a determinat sa ma indrept spre brandurile nordice care sunt adecvate barbatilor cu o astfel de constitutie impozanta. Am ales brandul suedez Eton pentru camasi,mai ales ca stiam ca mai purtase, si Sand (brand danez) pentru costume. Pantofii alesi au fost italieni (Ortigni), pe care i-a laudat ca fiind foarte confortabili. Iar pentru o anumita parte din film, cand personajul sau isi schimba identitatea, am ales tot un brand italian, Royal Hem. Am avut o satisfactie imensa cand am vazut ca i se potrivesc toate si ca este foarte incantat de ele. Desi are o reputatie de persoana dura si exigenta, i s-a luminat fata cand a probat hainele si mi-a marturisit ca ii plac mult. De altfel, a spus ca, daca va participa la verun eveniment pe durata sederii lui in Romania, va veni sa se imbrace tot de la noi”, a declarat Adina Buzatu.

Chiar daca aparentele il recomanda drept usor ursuz, Nicolas Cage este un tip cu mult umor. Cand Adina si Nicolas au facut o poza impreuna, tanara care le-a facut fotografia nu reusea sa focalizeze din cauza emotiei de a se afla in preajma starului american. Simpatic, Cage s-a intors catre Adina spunandu-i: “Nu stiu care e treaba cu tine, dar se pare ca ai intimidat-o peste masura pe domnisoara!”.

Adina Buzatu a precizat ca industria cinematografica romaneasca este un ambasador minunat al Romaniei in lume si crede ca ar trebui sprijinita de stat, intrucat aduce beneficii de imagine, dar si economice.

“Poate ca nu avem multe lucruri care sa functioneze bine in Romania, dar tocmai de aceea, ramurile care merg trebuie sustinute. Cred ca putin lobby si o taxare adecvata ar putea impulsiona acest domeniu in care Romania are o faima atat de buna”, a spus stilistul.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!