Adina Buzatu a testat toate mijloacele de transport la Milano

Adina Buzatu a testat toate mijloacele de transport la Milano

Adina Buzatu

Adina Buzatu a testat toate mijloacele de transport la Milano

De la Vespa la metrou

Stilistul Adina Buzatu s-a intors din cea mai recenta calatorie de afaceri la Milano, unde a comandat colectiile vestimentare pentru sezonul urmator.  Intrucat viziteaza orasul de doua ori pe an in scop de business, Adina este familiarizata cu locurile si stie si cele mai bune metode de a evita aglomeratia si blocajele in trafic. Si ca sa se amuze a ales metode variate de deplasare.
Astfel,  uneori a mers cu Vespa, alteori cu bicicleta, iar atunci cand a avut de parcurs distante mai mari a preferat metroul. Stilistul considera ca, alegand aceste mijloace de transport, a avut ocazia de a observa mai bine oamenii, dar si orasul.

“Italienii sunt oameni cocheti, eleganti, e placut sa-I vezi de aproape si nu poti face asta daca iei taxiul.  In calatoriile in strainatate procedez mereu asa, pentru ca ma inspira moda strazii si consider ca asa ajungi sa cunosti cu adevarat oamenii locului, atunci cand te amesteci in multime. Ca sa nu mai vorbesc de avantaje: daca mergi cu bicicleta faci si sport, cu Vespa te strecori in trafic, iar cu metroul ajungi imediat oriunde”, a spus Adina Buzatu.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!