Adevarul despre Drumul Laptelui!

Adevarul despre Drumul Laptelui!

Drumul Laptelui

Drumul Laptelui – foto: Facebook official: Drumul Laptelui

Drumul Laptelui in viziunea unui candidat la functia de transportator.  Sincer, voi ma vedeti in rolul unui transportator la Danone ? eu da !

Cu totii am avut perioade in care am mers la tara, la bunici, acolo unde se traia si poate inca se mai traieste viata autentica de tara. E liniste, iar oamenii duc o viata frumoasa cresc animale, se ocupa de agricultura, au anumite indeletniciri specifice fiecarei zone si evident duc mai departe anumite traditii.

Revenind la partea cu animalele, sigur ati vazut de multe ori cum bunica a muls vaca si ati gustat din laptele proaspat … mmm un deliciu, dar v-ati intrebat vreodata cum ajunge acest lapte la Danone si apoi in magazine si de acolo pe mesele noastre sub diferite forme?

Drumul Laptelui este o fraza care a fost auzita zilnic in jurul vostru si poate nu v-ati facut o idee despre ce inseamna Drumul laptelui. Ca sa lamurim pe toata lumea Drumul laptelui este programul initiat de Danone dupa 1999 in care sunt angrenate 40 de ferme care au semnat un parteneriat cu Danone, 200 de tone de lapte  aduc zilnic aceste ferme pentru ca noi sa ne bucuram de cele mai delicioase bunatati.

Am ajuns deja la episodul 2 din seria Drumul Laptelui si sper ca vor mai urma si altele in care am sa va prezint Drumul Laptelui de la origini si pana pe mesele  noastre.

Cum as prezenta laptele care este transportat cu grija de la cele 40 de ferme si care face zilnic 5000 de km ? imi vin in minte 2 cuvinte , prospetime si puritate !

Puritate pentru ca asta simt cand beau in orice ora din zi o canita de “puritate alba”, prospetime pentru ca in orice gatesc este nevoie de prospetime, de la cafeaua de dimineata, la micul dejun, la micile pauze din timpul zilei, la masa de pranz unde sigur aveti nevoie de un pic de smantana obtinuta tot din laptele pur de la Danone, un mic desert de dupa-amiaza, pufoasele clatite care nu ar mai fi pufoase fara cel mai bun laptic si pana la un simplu pahar de lapte inainte de culcare .

Imi mentin inca candidatura deschisa pentru a fi unul din transportatorii care va vor aduce drumul laptelui in cuvinte si imagini, de restul trebuie sa va ocupati voi si sunt atatea metode sa o faceti, prin laptele pur, prin iaurtul delicios. Ma retrag pentru moment sa fac un drum scurt la magazinul de la coltul strazii sa-mi reincarc rezervele de laptic de la Danone.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!