A purtat o tinuta masculina TRENDS by Adina Buzatu

A purtat o tinuta masculina TRENDS by Adina Buzatu

tinuta masculina

Iuliana Tudor, aparitie nonconformista pe covorul rosu

A purtat o tinuta masculina TRENDS by Adina Buzatu

Prezentatoarea TVR, Iuliana Tudor, si-a surprins, miercuri seara, fanii, schimband la 180 de grade registrul vestimentar cu care i-a obisnuit. A lasat rochiile diafane deoparte si a incercat o varianta mai indrazneata. La Viva Garden Party, ea a purtat o tinuta masculina marca TRENDS by Adina Buzatu, care i-a pus in valoare feminitatea, dar cu accent pe atitudine.

Femeia puternica, sigura pe ea, carierista, dar care in aceeasi masura este constienta de gratia ei si isi asuma lejer alegerea atat a unei rochii din matase, cat si a unui smoking barbatesc. Iuliana a purtat aseara, pe covorul rosu al evenimentului aniversar al revistei VIVA, sacou si pantaloni Messagerie, camasa Emanuel Berg, cravata Calabrese, butoni si ac de cravata Pepe Mateu.

La petrecerea Viva, au mai purtat tinute TRENDS by Adina Buzatu si prezentatorul Dan Cruceru si Speak, iubitul Adelinei Pestritu.

credit Foto: Adina Buzatu 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!