65.000 de pofticioși pe Platoul de sub Tâmpa la Street FOOD Festival Brașov

65.000 de pofticioși pe Platoul de sub Tâmpa la Street FOOD Festival Brașov

Duminică, 27 August, s-a încheiat o nouă ediție de succes a celui mai delicios concept culinar din România. Street FOOD Festival Brașov a adus pe Platoul Sub Tâmpa peste 65.000 de gurmanzi pe tot parcursul weekend-ului. Delicatesele, muzica bună și atmosfera relaxantă au reușit să creeze la Brașov un festival complet asezonat cu sute de rețete, zeci de bucătari ingenioși și activități diverse.

“Brașov, te declarăm gurmand. Am fost extrem de încântați să vedem că weekend-ul acesta mâncarea, muzica bună, filmele și zona dedicată celor mici au fost la mare căutare în Brașov și că un număr atât de mare de persoane a trecut prin poarta festivalului. Vă mulțumim dragi brașoveni pentru primirea frumoasă și mulțumim tuturor partenerilor, sponsorilor și autorităților care ne-au fost alături și au sprijinit Street FOOD Festival Brașov. Ne-am simțit extraordinar și cu siguranță ne dorim să revenim.”Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Aflat la prima ediție în Brașov, Street FOOD Festival a provocat gusturile și simțurile gurmanzilor cu produse ingenioase pregătite de bucătari cu experiență. Cei peste 40 de vendori de mâncare alături de echipele Stradale și Flavours ale lui Chef Foa au creat meniuri originale și au tentat publicul cu produse precum: burgeri, porchetta sandwich, quesadilla, pulled pork și multe altele.

Conceptul devenit deja un trend la nivel național nu a însemnat doar mâncare. Delicatesele din festival au putut fi servite în compania unor concerte live, a unor filme cu tematică la zona de cinema outdoor sau, la zona de relaxare alături de cei dragi. De asemenea, cei mici s-au distrat la Kids Zone pe tot parcursul weekend-ului cu activități de face-painting și pictură. Alături de această componentă, Street FOOD Festival a invitat publicul să se implice și în campania Share a Meal, prin intermediul unor donații care au însemnat peste 50 de porții de mâncare duse la adăposturile pentru cei nevoiași.

Street FOOD Festival nu se oprește aici, urmează alte 3 orașe în care mâncarea stradală va pune stăpânire și va pune gusturile gurmanzilor la încercare. Mai multe detalii pe website-ul: www.streetfoodfestival.ro

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!