45 de fotografii de la Bohemian Square 2014

45 de fotografii de la Bohemian Square 2014

Bohemian Square 2014

Trei zile si trei nopti, cam atat a durat aerul boem care a adus arta urbana mai aproape de noi in Piata Sfatului, in Piata Enescu, ce mai, in centrul Brasovului.  Desi vremea a ramas capricioasa cei care au trecut zilele acestea prin centrul Brasovului nu au ramas indiferenti la atingerea artei si au petrecut putin sau mai mult din timpul lor intr-un cadru interactiv.

De ce au avut parte cei prezenti in acest an? pai workshopuri de creatie, concerte de muzica in aer liber, expozitii handmade, activitati artistice si multe alte lucruri frumoase.

Ca de fiecare data eu si aparatul meu foto ne-am bucurat de acest eveniment aflat in acest an la editia a II-a, asa ca am dat o tura in ultima zi a Festivalului de Arta Urbana Bohemian Square, vedeti si voi mai jos ce a iesit, felicitari surorilor Balint si intregii lor echipe pentru aceasta mica “sarbatoarea a artei urbane” la Brasov din acest an!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!