30 de secunde de faimă cu Byron !

30 de secunde de faimă cu Byron !

Byron

Sunt sigur ca acest titlu nu va spune prea multe insa a aprins un beculet in centrul numit curiozitate,  este vorba despre trupa Byron .

Byron este o formatie de rock alternativ/progresiv. Din 2006 si pana azi au lansat 3 albume de studio . Care e treaba cu cele 30 de secunde de faima ? asa se numeste urmatorul lor album care contine 13 piese toate compuse de solistul Dan Byron .

Bloggerii au auzit cu siguranta despre Byron, in special cei care pun cate o caramida la proiectul Blogal Initiative, spun asta pentru ca anul trecut mai exact in vara  cand a fost lansat primul single de pe acest album  „Road Trip”, peste 100 de blogari au anuntat lansarea in premiera a videoclipului pentru aceasta piesa.

Si uite cum trece timpul trupa a lansat la sfarsitul lunii trecute sigle-ul secund de pe acest album „It Ain’t Gonna Happen Today”  care are parte si de un videoclip pe masura cu ajutorul celor de la GoPro .

Gata cu palavrageala , muzica, albumul, trupa si tot tacamul  16 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti (b-dul Tineretului, nr. 8-10) , acolo veti putea gusta din albumul  „30 Seconds of Fame/30 de secunde de faima” . Evenimentul este sprijinit de Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti si va incepe de la ora 20:00,  pretul unui bilet de intrare este de 48 de lei.

Lansari programate in tara :

  • Bucuresti, 16 martie, ora 20:00, Palatul Copiilor
  • Timisoara, 30 martie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor
  • Cluj-Napoca, 5 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor
  • Targu Mures, 6 aprilie, ora 20:00, Teatrul National
  • Iasi, 12 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!