2016 Shakespeare School Essay Competition: mai ai doua saptamani sa accepti provocarea!

2016 Shakespeare School Essay Competition: mai ai doua saptamani sa accepti provocarea!

Essay Competition 2016

Vrei sa exersezi engleza la ea acasa? Mai ai doua saptamani sa te inscrii, GRATUIT, la concursul “Shakespeare School Essay Competition”. Poti intra in competitie daca esti elev de gimnaziu sau liceu, cu varsta intre 11 si 20 ani. Daca te afli printre marii castigatori, ai sansa sa experimentezi viata intr-un campus universitar britanic si sa studiezi limba engleza la cele mai inalte standarde.

Tema acestei editii este: #thegenerationgap

Ce ai de facut? Scrie un text original in limba engleza prin care sa raspunzi la intrebarea ce pot invata adultii de la generatia ta? Inscrie, apoi, eseul pe site-ul shakespeare-school.ro, pana pe 30 martie 2016.

Autorii celor mai bune 30 de eseuri sunt invitati in etapa a 2-a a competitiei: interviul cu profesorii Shakespeare School, in urma caruia se stabileste ierarhia finala. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Festivitatii de premiere, care va avea loc in Bucuresti, in luna iunie 2016.

Premiile concursului Shakespeare School Essay Competition sunt in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

Concursul este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Ambasadorul celei de-a 8-a editii „Shakespeare School Essay Competition” este Andy Szekely – speaker, trainer, autor si antreprenor. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de perseverenta, gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, aici.

Parteneri educationali si sponsori: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia VOLUM, RATE – Romanian Association of Teachers of English, BETA – Bucharest Enghlish Teachers Association, FNAP – Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti, Consiliul National al Elevilor, Ubisoft, Carturesti, British Council, Fischer International, Arcub, Simaco Advertising.

Parteneri media: TVR, Europa FM, Adevarul, Am doar 18 ani, AncaDuma.ro, B365.ro, Radio Itsy Bitsy, Blidaru.net, Blogunteer.ro, Clubul Magic, Dreamcatchers Romania, Edu-News.ro, FDSC (Fundatia Pentru Dezvoltarea Sociatatii Civile), stiriong.ro, Gazeta de Stiri, Iqool.ro, nONGuvernamental.org, Romania Pozitiva, Romanticu.org, Sfatul Parintilor, Societate si Cultura, SuntParinte.ro.

Organizator:

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, fondata in anul 2011, este o organizatie nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze si ajutarea copiilor cu oportunitati reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza. Printre proiectele asociatiei se numara burse de studiu

pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creatie avand ca premii scoli de vara in Marea Britanie, campanii in licee privind certificarile internationale cat si cursuri de engleza predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucuresti si alte orase ale tarii. Asociatia promoveaza dezvoltarea tinerilor intr-un mediu armonios, organizand si ateliere de educatie pentru parinti.

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociatia Shakespeare School pentru Educatie isi propune sa stimuleze gandirea creativa si sa motiveze tinerii din intreaga tara sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza. Motto-ul asociatiei este “Limba engleza deschide oportunitati” pentru ca stapanirea unei limbi de circulatie internationala poate face diferenta in viitorul tinerilor, facilitandu-le accesul spre o educatie de calitate si o cariera de succes.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!