2 zile până la Romanian Music Awards 2013!

2 zile până la Romanian Music Awards 2013!

Romanian Music Awards 2013

A inceput numaratoarea inversa pana la gala de decernare Romanian Music Awards! Sambata, 14 septembrie, de la ora 19.00, cele mai importante nume din industria muzicala românească vor urca pe scena RMA!

Artistii care vor face show la Romanian Music Awards sunt asteptati sa soseasca pentru probele de sunet inca de vineri. Vama, Vunk, Giulia, Dj Andi, Activ, Cargo, Delia, Andreea Bănică, Alex Velea, CRBL, Grasu XXl , Guess Who, Deepcentral, Anda Adam, Voltaj, Nicole Cherry, Ami, La La Band, Corina, Fly Project sunt numai cativa dintre artistii care vor fi sambata la Brasov.

Pentru cea mai importanta gala de premiere a artistilor a fost montata cea mai mare scena construita vreodata in Romania, la montarea careia au lucrat peste 200 de oameni. Au fost instalate 120 de aparate de lumina si 300 metri patrati de ecran cu led pe scena care masoara 352 de metri patrati. Sonorizarea scenei este asigurata de 50 de boxe, cu o putere de 100.000 wati. Pentru desfasurarea de forte au fost necesare 10 tiruri cu echipament tehnic, totul pentru un show absolut spectaculos!

 Evenimentul este prezentat de Cornel Ilie si de una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Gina Pistol! Printre momentele mult asteptate, se numara lansarile de videoclipuri si piese noi, featuring-urile inedite intre artisti, dar mai ales relansarea trupei Activ.

 Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Până atunci însă, artiştii nominalizaţi vor putea fi votaţi pe http://rma.1music.ro/

Biletele vor fi puse în vânzare în ziua evenimentului, în Piaţa Sfatului din Braşov şi vor costa 15 lei.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Consiliului Local al Municipiului Braşov.

Sponsori: Catena, Ciuc Premium, Rockstar Energy Drink

Parteneri: Kronwell Hotel, Goha, www.originalo.ro, Flormar, www.homeycomb.ro , Alex Radulescu Make-up, Agressione Models, Jadoris, Mihai Ion Fotography

Parteneri media: Balkanika TV, Radio21, VIVA, Bravo, FHM, Beau Monde, Ciao, Spy, Libertatea, Superbebe, Bucataria pentru toti, Realitatea.net, Unica.ro, Tabu.ro, bravonet.ro220.roeva.robestmusic.ro,  divahair.ro, urban.ro, codpress.ro, Nova TV, Nova FM, kamikaze.ro,  devoratormonden.ro, newsbv.ro,celebrities-checked-out.blogspot.roblogatu.royabbmusic.ro, RTT, emulte.ro, anyplace.ro

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!