1 Decembrie alături de Junii din Scheii Braşovului

1 Decembrie alături de Junii din Scheii Braşovului

1 decembrie

Duminica, in 1 Decembrie 2013, brasovenii sunt asteptati sa  vina in Piaţa Unirii din Schei, pentru a sărbători Ziua Naţională alături de Junii din Scheii Braşovului.

 Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi organizează si in acest an  o festivitate deosebita dedicată celebrării Marii Uniri. Evenimentul va debuta la  orele 13.00  cu un Te Deum, un serviciu religios dedicata memoriei eroilor neamului care va  fi oficiata de către un sobor de preoţi din parohiile scheienilor. Va  urma  depunerea de coroane  la Monumentul Eroilor din 1916, din Piaţa Unirii.

De la  orele 13. 45 Organizatorii au pregătit un concert de  muzica  populara specifica Ţării Bârsei şi Ardealului. În deschidere se va dansa tradiţionala Horă a Junilor.

“Uniunea Junilor  promite  o petrecere în toată puterea cuvântului, de la care nu va lipsi niciunul dintre ingredientele  necesare  bunei  dispozitii:  muzica de calitate,  vinul fiert şi preparatele tradiţionale româneşti.”, a precizat preşedintele Uniunii, Vasile Bidet.

Pentru mai multe informatii puteti lua legatura cu dl. Vasile Bidet  – Telefon 0740.095.468

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!